Далечински тастер Exit

Далечински тастер Exit

Далечински тастер Exit. Опсег до 20 метри, зависно од условите.

Опис

Далечински тастер Exit:

– Опсег до 20 метри, зависно од условите
– Напојување 12V
– Работи на фреквенција 433.92MHz

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ