Производи и решенија

Home > Производи и решенија

Современ дом

Современиот дом денеска бара повеќе од едноставен електричен развод. Можностите за зголемување на квалитетот на живот, бара напредно планирање, анализа на можностите и опциите кои ни се достапни. Модерниот дом ќе го зголеми квалитетот на живот, ќе ја зголеми заштедата на електрична енергија и ќе придонесе во заштитата на животната околина. Уште повеќе модерниот дом ќе ве направи да се чувствувате удобно и заштитено  во својот дом.

Погледнете ги производите и решенијата што ви ги предлагаме:

 • Инсталациони материјали
 • Домашна автоматизација
 • Техничка безбедност
 • Алармни системи
 • Домофонија и видеофонија
 • Домашна компјутерска мрежа и безжични системи

Индустрија

Во својата понуда за потребите на индустријата ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ ги има следниве производи:

 • Контактори и релеи
 • PLC контролери
 • Расклопна опрема
 • Противпожарна опрема
 • Расветна опрема
 • Енергетски кабли

Продажни и деловни објекти

Имајќи ја предвид енергетската ефикасност и заштедата на електрична енергија, напорно работиме нашиот асортиман да го надополниме со ефективни решенија кои не само што ќе функционираат, туку тоа ќе го прават вградени во сршта на вашето работење.

 • BMS
 • LED осветлување
 • Техничка заштита
 • Видео надзор
 • Контрола на пристап
 • Евиденција на работно време
 • Лан инсталации

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ