Двонасочен трипод FAIL SAFE

Двонасочен трипод FAIL SAFE

Двонасочен трипод FAIL SAFE

Опис

Двонасочен трипод FAIL SAFE:

– Изработен од нерѓосувачки материјал
– елегантен дизајн
– фиксни рампи
– нормално отклучен механизам и заклучување при присуство на напон 12VDC/0.3A.

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ