Безконтактен читач (SOLARPW)

Безконтактен читач (SOLARPW)

Безконтактен читач(погоден за надворешна монтажа)

Опис

Безконтактен читач (погоден за надворешна монтажа):

– Wiegand 26,30 и 44
– Поликарбонатен материјал
– визуелна и звучна сигнализација
– Опсег на читање до 10cm
– 12VDc/100mA
– Достапен во три бои: бела, сива и црна
– Работи со картички CDVI и Baizhi

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ