Автоматски двонасочен трипод

Автоматски двонасочен трипод

Автоматски двонасочен трипод.

Опис

Автоматски двонасочен трипод:

– Изработен од нерѓосувачки челик
– обезбедуваат премин на само 1 лице при дадена команда и оди во комбинација со читач за контрола на пристап
– систем со издавање на билети и далечински командер
– Пропусна способност до 45 лица во минута.

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ