Loxone Silver Partner

октомври 1, 2021 од во категоријата Loxone означен како , , , with 0 and 0
Home > Новости > Loxone > Loxone Silver Partner

Од почетокот на Април, ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ сребрен партнер на автриската компанија Loxone.

Loxone e еден од најценетите производители на опрема за автоматизација на објекти во Европа. Австриски бренд кој е препознат на сите континенти, моментално испорачува опрема во повеќе од 90 држави, преку свои партнери.

Ескон-инженеринг д.о.о.е.л како сертифициран сребрен партнер, на македонскиот пазар веќе има.

Loxone Miniserver ImageLoxone Mini Server

Срцето на Loxone системите за автоматизација е Loxone Mini Server. Loxone Mini Server е контролер за автоматизација кој освен моќниот процесор кој го погонува Loxone OS, во себе ги вклучува и следниве периферии:

  • 8 дигитални влезови
  • 8 дигитални излези
  • 4 аналогни влезови
  • Loxone Link
  • Loxone Tree

Самиот по себе, LoxoneMini Server е моќен контролер, кој може да одговори на многу предизвици од областа на автоматизација на домови, комерцијални објекти, индустриски објекти и слично.

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ