Самостоен читач -контролер со тастатура (NT-220)

Home > системи > Системи за контрола на пристап > Самостојни безконтактни читачи > Самостоен читач -контролер со тастатура (NT-220)

Самостоен читач -контролер со тастатура (NT-220)

Самостоен читач – контролер со тастатура

Опис

Самостоен читач – контролер со тастатура:

– Напојување 12 V, потрошувачка 150 mA
– Режим на работа- картичка , пин и картичка+пин
– До 10 000 корисници со различен код
– Работи со картички Baizhi.

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ