Тастатура без механички копчиња

Тастатура без механички копчиња

Тастатура без механички копчиња

Опис

Тастатура без механички копчиња:

– ласерски изрезбана
– изработено од челик и поликарбонат
– сино заднинско осветлување
– вграден контролер со 2 релејни излези за контрола
– 100 кориснички кодови (првите 60 кода се за реле број 1 а следните 40 за реле број 2)
– аудио и визуелна индикација
– подесување на осветлувањето
– напојување 12- 24VDC или 12-24VAC

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ