Безконтактен читач (G01)

Безконтактен читач (G01)

Бесконтактен читач EM 125KHz

Опис

Бесконтактен читач EM 125KHz:

– Погоден за надворешна монтажа-работна температура од -25степени до 75 степени
– Димензии 80*42*12.5mm
– Вградена двобојна LED диода и звучен сигнализатор-базер
– Опсег на отчитување до 5cm
– Поддршка на 26bit Wiegand формат.

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ