Декоративен парапет од нерѓосувачки челик

Home > системи > Системи за контрола на пристап > Триподи и уреди за пропуштање > Декоративен парапет од нерѓосувачки челик

Декоративен парапет од нерѓосувачки челик

Декоративен парапет од нерѓосувачки челик

Опис

Декоративен парапет од нерѓосувачки челик (цена на должен метар). Вклучува две вертикални колони со монтажна пета и две хоризонтални пречки со должина по 1м

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ