FP & PW Биометриски читач

FP & PW Биометриски читач

FP & PW Биометриски читач – терминал за евиденција на работно време

Опис

FP & PW Биометриски читач – терминал за евиденција на работно време:

– контрола на пристап со Wiegand 26-bit протокол и софтвер
– Идентификација со FP, ID+FP, ID+PW
– Има меморија до 512 отпечатоци и може да работи online поврзан со базата наподатоци или off-line бидејќи има бафер за меморија од 30 000 настани
– Врска со PC преку RS232/485/TCP-IP и можност за директна контрола на 1 ел.брава
– Терминалот има звучен базер и LCD дисплеј
– димензии 74(ш)*144(в)*40(д)mm

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ