Терминал за електронска евиденциjа на работно време

Home > системи > Евиденција на работно време > Биометриски читачи и терминали > Терминал за електронска евиденциjа на работно време

Терминал за електронска евиденциjа на работно време

Терминал за електронска евиденциjа на работно време

Опис

Терминал за електронска евиденциjа на работно време со отисок на прст:

– Алуминиумско куќиште
– 10.4′ индустриски TFT LCD комбиниран со touch screen
– подржува приказ на слика од вработен
– кратки пораки, multi-media audio и повеќе јазичен интерфејс
– вграден WinCE оперативен систем
– Super dual CPU
– 3000-50000 Отпечатоци
– 2 RS232 порти, TCP/IP, USB интерфејс
– 6 функциски тастери
– Димензии: 290(w) × 320(h) × 50(d)

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ