Терминал за електронска евиденциjа на работно време

Home > системи > Евиденција на работно време > Биометриски читачи и терминали > Терминал за електронска евиденциjа на работно време

Терминал за електронска евиденциjа на работно време

Терминал за електронска евиденциjа на работно време со отисок на прст

Опис

Терминал за електронска евиденциjа на работно време со отисок на прст:

– Терминал со сталак
– Челично куќиште
– LCD екран во боја
– Голем капацитет и брзина
– Индустрискиl PC систем
– Капацитет: 10000 отпечатоци
– USB меморија и TCP/IP конекција
– Touch Screen
– Два читачи за отпечатоци на прсти
– Димензии: 400( ) 1100(h) 340(d)

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ