Тастатура со LCD дисплеј (SDK55)

Home > системи > Видео Надзор > Дополнителна Опрема > Тастатура со LCD дисплеј (SDK55)

Тастатура со LCD дисплеј (SDK55)

Тастатура со LCD дисплеј

Опис

Тастатура со LCD дисплеј:

– џојстик со 3 оски
– работи со камери Longse
– RS485/RS-232(PC)
– максимално растојание за комуникација 1200 м

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ