Камера Ден/Ноќ (BBM-27F)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Камера Ден/Ноќ (BBM-27F)

Камера Ден/Ноќ (BBM-27F)

Камера ден/ноќ, ултра висока резолуција 600 ТВ линии (color)/ 650 ТВ линии (B/W)

Опис

Камера ден/ноќ
– ултра висока резолуција 600 ТВ линии (color)/ 650 ТВ линии (B/W)
– 1/3″ SONY Super HAD II CCD
– осетливост на светлина 0.01 lux
– механички ИЦ филтер (IRC)
– дигитален филтер на шум (SDNR)
– интелигентна компензација на светлина (SBLC)
– мени на екранот (OSD)
– функции „огледало“ /4-зонска детекција на движење / зонско маскирање
– управување преку RS-485(Pelco-D)
– AGC/AWB/flickerless
– BBM-27F-230Vac, BBM-21F-12Vdc

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ