Тастатура за Imperial (K651)

Тастатура за Imperial (K651)

LCD тастатура

Опис

LCD тастатура:

– 32 симболи
– 1 зона на плочката
– 3 паник аларми кои сеактивираат со едно притискање на копче од тастатурата

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ