Безконтактен привезок EM 125Khz (PV0001)

Home > системи > Системи за контрола на пристап > Картички и тагови > Безконтактен привезок EM 125Khz (PV0001)

Безконтактен привезок EM 125Khz (PV0001)

Безконтактен привезок EM 125Khz

Опис

Безконтактен привезок EM 125Khz:

– бела боја
– изработено од PVC материјал

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ