Самостоен биометриски читач

Самостоен биометриски читач

Самостоен биометриски читач комплет со софтвер

Опис

Самостоен биометриски читач комплет со софтвер:

– Самочистечки сензор 500 DPI резолуција
– погоден за работа како со влажни, така и со суви прсти
– Внатрешна меморија 1000 отпечатоци на прсти
– Напојување 12 VDC/AC, потрошувачка 150mA

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ