Контролер за лифт

Контролер за лифт

Контролер за лифт во кутија 13″x16″

Опис

Контролер за лифт во кутија 13″x16″:

– Контролира до 16 спрата
– Еден контролер CT-V900-A поддржува до 8 контролера за лифт
– E-Bus комуникација
– Бара трансформатор 16V – 40VA.

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ