CARD & PW читач

CARD & PW читач

CARD & PW читач – терминал за евиденција на работно време и контрола на пристап

Опис

CARD & PW читач – терминал за евиденција на работно време и контрола на пристап:

– Weigand 26 протокол и софтвер
– Идентификација со ID+PW, PW+CARD, CARD
– Има меморија до 2000 картички и може да работи on-line поврзан со базата на податоци или off-line бидејќи има бафер за меморија до 200 000 настани
– Tерминалот има 32-bit процесор и временски зони, може да се поврзе со PC преку Мini USB, RS 232/485/TCP-IP и има можност за директна контролa на 1 ел.брава
– Терминалот има повеке јазичен LCD дисплеј и гласовно потврдување на командите
– димензии 126(ш)*189(в)*35(д)mm

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ