Сензор (VIBRA-SENS)

Сензор (VIBRA-SENS)

Вибрационен детектор за надворешна и внатрешна монтажа

Опис

Вибрационен детектор за надворешна и внатрешна монтажа:

– Детектира вибрации, удари и обиди за сечење и др
– комплетот вклучува држач за монтажа на округла решетка – ограда /grille type/.

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ