Сензор (CURTAIN – PM)

Сензор (CURTAIN – PM)

Комбиниран водоотпорен детектор

Опис

Комбиниран водоотпорен детектор:

– надворешна / внатрешна монтажа – тип завеса
– Пасивен инфрацрвен сензор + Микробранов сензор + Антимаскинг

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ