Сензор (DG466)

Сензор (DG466)

Инфрацрвен сензор за движење за таван

Опис

Инфрацрвен сензор за движење за таван:

– двонасочен
– со два зрака
– два двојни сензори
– релеен излез при детекција на влез/излез
– подесив тајмер за доцнење
– Digital Detection

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ