Workstation Pack 5.0

Workstation Pack 5.0

Workstation Pack 5.0

Опис

Workstation Pack 5.0:

– Вклучува Pro-Report Standard Edition, лиценца за еден PC и Workstation хардверски клуч
– Верзијата Pro-report и потребната лиценца треба да се на една работна станица (Workstation) и да се активира со еден исти хардверски клуч.

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ