Тастатура од нерѓосувачки челик

Тастатура од нерѓосувачки челик

Тастатура од нерѓосувачки челик со 100 кориснички кодови

Опис

Тастатура од нерѓосувачки челик со 100 кориснички кодови:

– осветлени копчиња
– површинска монтажа
– 2 релеa за електрична брава

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ