Соленоидна брава за монтажа на стаклена врата

Home > системи > Системи за контрола на пристап > Брави Магнети > Соленоидна брава за монтажа на стаклена врата

Соленоидна брава за монтажа на стаклена врата

Соленоидна брава за монтажа на стаклена врата /стаклена каса

Опис

Соленоидна брава за монтажа на стаклена врата /стаклена каса 12/24VDC (закаснување 3, 6 или 9 сек.)

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ