Водоотпорен безконтактен читач (R4)

Home > системи > Системи за контрола на пристап > Безконтактни читачи > Водоотпорен безконтактен читач (R4)

Водоотпорен безконтактен читач (R4)

Водоотпорен безконтактен читач во метално куќиште 125KHz

Опис

Водоотпорен безконтактен читач во метално куќиште 125KHz:

– Wiegand 26
– LED дисплеј
– Опсег на отчитување на картичка 3-6cm
– Погоден за надвoрешна монтажа
– Работна температура -25 степени до 65 степени
– Работи со картички на BZM.

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ