Вертикален безконтактен читач (STARPW)

Home > системи > Системи за контрола на пристап > Безконтактни читачи > Вертикален безконтактен читач (STARPW)

Вертикален безконтактен читач (STARPW)

Вертикален безконтактен читач (погоден за надворешна монтажа)

Опис

Вертикален безконтактен читач (погоден за надворешна монтажа):

– Wiegand 26,30 и 44
– Поликарбонатен материјал
– визуелна и звучна сигнализација
-Опсег на читање до 10cm
– 12VDc/100ma
– Достапен во три бои: бела, сива и црна
– Работи со картички CDVI и Baizhi

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ