Vandalproof безконтактен читач 125KHz Samsung

Home > системи > Системи за контрола на пристап > Безконтактни читачи > Vandalproof безконтактен читач 125KHz Samsung

Vandalproof безконтактен читач 125KHz Samsung

Vandalproof безконтактен читач 125KHz Samsung, Wiegand 26bit

Опис

Vandalproof безконтактен читач 125KHz Samsung, Wiegand 26bit:

– Напојување 12VDC
– потрошувачка 290mA
– степен на заштита IP 66
– погоден за надворешна монтажа

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ