Безконтактен читач 125KHz Samsung

Безконтактен читач 125KHz Samsung

Безконтактен читач 125KHz Samsung, Wiegand 126 Bit

Опис

Безконтактен читач 125KHz Samsung, Wiegand 126 Bit:

– Напојување 12VDC
– потрошувачка 290mA
– степен на заштита IP 66
– погоден за надворешна монтажа

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ