Безконтактен читач (R2)

Безконтактен читач (R2)

Безконтактен читач 125KHz

Опис

Безконтактен читач 125KHz:

– Wiegand 26 bits интерфејс
– Тробојна LED сигнализација за приказ на статус-жолто, зелено, црвено
– Опсег на отчитување на картичка 4-10cm
– Работна фреквенција 125KHz
– Погоден за надворешна монтажа
– Работна температура -25 степени до 65 степени
– Работи со картички на BZM

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ