Безконтактен читач PosiProx (CR-R880-BL)

Безконтактен читач PosiProx (CR-R880-BL)

Бесконтактен читач PosiProx (blue light)

Опис

Бесконтактен читач PosiProx (blue light):

– Погоден за внатрешна и надворешна монтажа
– До 10 см растојание за отчитување со ISO картичка
– Поддржува 26 bit Wiegand, 37 bit Wiegand, ABA и др. формати
– Една тробојна LED диода (црвена, зелена, портокалова) и 40 см кабел.

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ