Безконтактен читач Posiln (R870)

Безконтактен читач Posiln (R870)

Бесконтактен читач Posiln

Опис

Бесконтактен читач Posiln:

– Погоден само за внатрешна монтажа
– црна боја
– До 10 см растојание за отчитување на ISO картички
– Подджува 26 bit Wiegand, 37 bit Wiegand, ABA и други формати
– Две LED диоди (црвена и зелена) за приказ на статус
– Работи само со картички на Paradox.

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ