Сензор (NV 500)

Сензор (NV 500)

Инфрацрвен сензор на движење

Опис

Инфрацрвен сензор на движење:

– двојна дигитална обработка на импулсни сигнали
– за простории со животни до 16кг
– down loop опција
– хибридни цилиндрично сферични леќи 3D Lodif
– Опсег на покривање 12m x12m
– 90 степени агол на покривање

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ