Сензор (DG457)

Сензор (DG457)

Акустичен сензор за стакло

Опис

Акустичен сензор за стакло:

– полна анализа на звучниот и ултразвучниот опсег
– 7 фреквенциски филтри
– дигитален засилувач на звукот и оценка на колебливоста на фреквенцијата
– Реле и BUS конектори

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ