Сензор (ALFA I IMQ)

Сензор (ALFA I IMQ)

Микробранов детектор со доплерова технологија

Опис

Микробранов детектор со доплерова технологија:

– 15м ANTI MASKING
– Alfa е детектор со високо ниво на безбедност
– нема влијание од грејни тела и светлински извори. /Клима, халогенски ламби, сончева светлина и др/
– Размери: 62 x 80 x 36мм
– Тежина 0,13кг

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ