Сензор (NV780)

Сензор (NV780)

Надворешен инфрацрвен сензор за движење

Опис

Надворешен инфрацрвен сензор за движење:

– двојна/четворна странична детекција
– не реагира на животни до 40кг
– работна температура од -35 степени до 50 степени
– оптичка и дигитална корекција на растојание од 3 до 12 метри

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ