Centaur 5.0 Professional Edition

Centaur 5.0 Professional Edition

Centaur 5.0 Professional Edition

Опис

Centaur 5.0 Professional Edition кој вклучува дополнителни модули:

– Visitor модул, Паркинг модул и модул за DVR интеграција
– Centaur 5.0 клиент-сервер систем за контрола на пристап кој работи на Windows 98, ME, NT, 2000, XP оперативни системи
– 64 dial-Up и локални мрежи
– Контрола на лифт
– Се активира со USB Professional edition 5.0 хардверски клуч
– 64 контролери, 128 врати (512 врати со проширувачи)
– 8192 картички
– Бара CA-A360-A конвертор за RS485 врска со компјутер.

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ