Водоотпорен самостоен читач (W2)

Водоотпорен самостоен читач (W2)

Водоотпорен самостоен читач за контрола на пристап со степен на заштита IP68

Опис

Водоотпорен самостоен читач за контрола на пристап со степен на заштита IP68:

– Капацитет до 10 000 корисници, ЕМ 125KHz
– Далечински IR уред за програмирање и брзо и едноставно менаџирање на корисниците
– Wiegand 26 влез/излез, алармен излез
– Поддржува дополнителен читач R2 за двострана контрола на вратата
– Работи со картички Baizhi

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ