Соленоидна брава за вградување

Home > системи > Системи за контрола на пристап > Брави Магнети > Соленоидна брава за вградување

Соленоидна брава за вградување

Соленоидна брава за вградување 12V (закаснување 2,4 или 7 сек.)

Опис

Соленоидна брава за вградување 12V (закаснување 2,4 или 7 сек.)

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ