Универзален Биометриски читач

Универзален Биометриски читач

Универзален Биометриски читач со Wiegand 26 протокол

Опис

Универзален Биометриски читач со Wiegand 26 протокол:

– Капацитивен CMOS сензор со резолуција 500dpi
– 3 LED диоди за статус
– вграден базер
– внатрешна меморија за 300 отпечатоци и 1000 картички, можност за работа со Mifare 13.56 MHz картички, на кои може да се запишат до 2 отпечатоци
– При работа во режим Mifare картички – неограничен број корисници
– Димензии 75(ш)*115(в)*15(д)mm

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ