Безконтактен читач (NK-RF04)

Безконтактен читач (NK-RF04)

Безконтактен читач 125KHz

Опис

Безконтактен читач 125KHz:

– Погоден за надворешна монтажа- работна температура од -25 степени до 75 степени
– Вградена двобојна LED диода и звучен сигнализатор-базер
– 5-15см опсег на читање на картичка
– Поддржува 26bit Wiegand формат
– Работи со картички на BZM.

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ