Villa колор видеофонски комплет 3.5″ колор монитор

Home > системи > Домотика > Видеофони > Villa колор видеофонски комплет 3.5″ колор монитор

Villa колор видеофонски комплет 3.5″ колор монитор

Villa колор видеофонски комплет 3.5″ колор монитор, позивна единица и напојување

Опис

Villa колор видеофонски комплет  3.5″ колор монитор, позивна единица и напојување:

– Можност за поврзување на до 4 внатрешни единици на едно напојување NPS14
– Достапен во три бои: црна, бела, хром

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ