Villa колор видеодомофонски KIT

Home > системи > Домотика > Видеофони > Villa колор видеодомофонски KIT

Villa колор видеодомофонски KIT

Villa колор видеодомофонски KIT со 10″ колор TFT-LCD Wide Screen монитор со копчиња на допир

Опис

Villa колор видеодомофонски KIT со 10″ колор TFT-LCD Wide Screen монитор со копчиња на допир:

– позивна единица и напојување
– контрола на електрична брава
– поддршка на максимум 3 slave монитори
– поддржува и втор позивен панел
– комуникација со master и slave мониторите
– избирање на 4 мелодии на ѕвонење
– поддржува до 2 CCTV камери
– подесување на волуменот, контрастот и осветленоста на мониторот
– IP44

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ