Villa колор видеодомофонски KIT

Home > системи > Домотика > Видеофони > Villa колор видеодомофонски KIT

Villa колор видеодомофонски KIT

Villa колор видеодомофонски KIT со 7″ колор Wide Screen монитор со копчиња на допир

Опис

Villa колор видеодомофонски KIT со 7″ колор Wide Screen монитор:

– копчиња на допир
– позивна единица и напојување
– контрола на електрична брава
– поддршка на максимум 1 slave монитор
– поддржува и втор позивен панел
– комуникација со master и slave мониторите
– меморија за снимање и приказ на видео до 70 парчиња од по 10 секунди
– поддржува SD картица
– подесување на волуменот, контрастот и осветленоста на мониторот
– IP44

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ