Видеодомофонски сет за 1 апартман

Home > системи > Домотика > Видеофони > Видеодомофонски сет за 1 апартман

Видеодомофонски сет за 1 апартман

Видеодомофонски сет за 1 апартман

Опис

Видеодомофонски сет за 1 апартман со колор handsfree монитор, позивна единица, видеодистрибутер и напојување
Сетот содржи:
– NVM800MC – Монитор
– ND101-8 – Напојување
– 8NDC244-01 – Позивна единица

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ