Позивна видеодомофонска единица

Home > системи > Домотика > Видеофони > Позивна видеодомофонска единица

Позивна видеодомофонска единица

Позивна видеодомофонска единица со тастатура за до 250 апартмани

Опис

Позивна видеодомофонска единица:

– тастатура за до 250 апартмани
– вградена колор камера
– 128×64 pixel LCD дисплеј
– LED осветлување на камерата и тастатурата
– формирање, едитирање и бришење на листата на имињата
– пребарување на имињата преку водич за имиња
– отварање на вратата преку PASSWORD од тастатурата
– IP44 заштита
– можност за јавување до безбедносниот телефон
– напојување од централната единица.

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ