Аудиодомофонски сет за 10 апартмани

Home > системи > Домотика > Домофони > Аудиодомофонски сет за 10 апартмани

Аудиодомофонски сет за 10 апартмани

Аудиодомофонски сет за 10 апартмани

Опис

Аудиодомофонски сет за 10 апартмани со слушалка, позивна единица и напојување.
Сетот содржи:
– ND105 – Слушалка
– ND101 – Напојување
– ND396-10 – Позивна единица

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ