Daily Archives: август 5, 2014

Home > Новости > Daily Archives: август 5, 2014

Сервери

август 5, 2014 0 1

Guardian SH претставува идеално решение за мали и средни центри за податоци. Guardian SH е систем на модуларни кабинети опремени со климатизирани UPS модули, PDU, батерии, систем за ладење, гас или вода, далечински пренос на податоци, сигурносни уреди наменети за чување на опремата на корпоративниот сервер во оптимални услови за негово работење. Guardian SH не…

Контролирајте го вашиот дом каде и да сте!

август 5, 2014 0 1

Модерниот дом ќе го зголеми квалитетот на живот, ќе ја зголеми заштедата на електрична енергија и ќе придонесе во заштитата на животната околина. Уште повеќе модерниот дом ќе ве направи да се чувствувате удобно и заштитено во својот дом. - Контролирајте го домот од вашиот мобилен телефон - Лесна автоматизација по сопствени правила - Видео…

видео надзор

август 5, 2014 0 2

Повеќе од 13 милијарди долари во вредност на стока се украдени од трговците на мало секоја година. Тоа е повеќе од 35 милиони долари дневно. Ако порано видео надзорот беше достапен само за големите компании и банките или претставуваше придобивка за обезбедување на имотот на богатите луѓе, денес видео надзорот е достапен и повеќе од…

Заштитете го влезот на вашиот дом или компанија!

август 5, 2014 0 2

Со нашите домофони ќе бидете во можност да видите кој е на вратата, пред да го отворите.

Заштитете го вашиот дом!

август 5, 2014 0 0

Без разлика дали сте далеку од дома, можете да се чувствувате безбедни со видео надзор од ЕСКОН-Инженеринг. Заштитете го вашиот дом!

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ