Водоотпорна камера (WGB-25VF)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Водоотпорна камера (WGB-25VF)

Водоотпорна камера (WGB-25VF)

Водоотпорна камера ден/ноќ со механички IR филтер

Опис

Водоотпорна камера ден/ноќ:

– механички IR филтер
–  Широк динамички обсег (WDR)
–  3D филтер на шум (3D-DNR)
–  Digital Slow Shutter (DSS)
–  1/3″ SONY CCD
–  580 ТВ линии
–  варифокален објектив 3.8~9.5mm/f=1.2
–  56 IR диоди (850nm) со домет до 50 метри
–  0.05 Lux(Color) / 0.0002 Lux (B/W, DSS on)
–  OSD мени
–  Функции: Eclipse, Privacy Zone, Mirror, детекција на движење
–  скриено каблирање
–  вентилатор
–  IP66
– 12Vdc/24Vac

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ